Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1753
mod_vvisit_counterΧθές4053
mod_vvisit_counterAll4499363
°F | °C
invalid location provided
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΕΠ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 22:20

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά εγκαινίασε το νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Τα γραφεία που θα τεθούν σε λειτουργία από την ΔKEP-AG-KON.jpg-2ευτέρα 18 Φεβρουαρίου αναμένεται να εξυπηρετούν τις ανάγκεςτων κατοίκων όχι μόνο της περιοχής αλλά και ολόκληρου του Δήμου όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: “ Είμαι ειλικρινά χαρούμενος γιατί σήμερα υλοποιούμε ένα αίτημα των συμπολιτών μας. Από αύριο το πρωί οι κάτοικοι του Αγίου Κωνσταντίνου θα μπορούν να απολαμβάνουν των υπηρεσιών του 2ου ΚΕΠ με παράλληλη αποσυμφόρηση του κέντρου του Αγρινίου. Εμείς ως δημοτική αρχή επιβεβαιώνουμε στην πράξη την φιλοσοφία λειτουργίας των ΚΕΠ που σχεδιάστηκαν για τον πολίτη με στόχο την εξυπηρέτηση του. Η λειτουργία του ΚΕΠ είναι ένα μόνο από τα πολλά έργα που έχουμε οραματιστεί για τον Άγιο Κωνσταντίνο. Τα ξέρετε όλοι, τα βλέπετε σιγά σιγά να ολοκληρώνονται καθώς βελτιώνεται η καθημερινότητα σας. Ήδη μαζί σχεδιάζουμε και τα επόμενα έργα. Εύχομαι καλή δύναμη στους υπαλλήλους και καλή αρχή στα νέα τους καθήκοντα».  

Ο πρόεδρος της Κοινότητας του Αγίου Κωνσταντίνου Θέμης Γαμβρούληςεξέφρασε τις ευχαριστίες των κατοίκων:«Μιλώντας εκ μέρους των συμπολιτών μου θέλω, κ.Παπαναστασίου,   να σας πω ότι σας ευχαριστούμε γιατί καταφέρατε ως Δήμαρχος να εισχωρήσετε στις συνειδήσεις των πολιτών και να εκφράσετε τις βαθιές επιθυμίες και ανάγκες μας. Καλή δύναμη και πορεία σε όλους. Αξίζουν ολόθερμες ευχαριστίες σε όσους εργάστηκαν για να λειτουργήσει το ΚΕΠ. Ιδιαιτέρως στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Όλγα Σαλακίδου. Θέλω να τονίσω ότι κανείς δεν μπορεί να υποβαθμίσει κανένα μεγάλο έργο που λειτουργεί επαγαθώ της κοινωνίας».